Nabil, Pelawak Paling Bangang di Malaysia??

Go down

Nabil, Pelawak Paling Bangang di Malaysia?? Empty Nabil, Pelawak Paling Bangang di Malaysia??

Post by Agent info kinabalu on Fri Jul 17, 2009 4:25 am

Bermula dengan adegan terpeluk kekasihnya iaitu pelakon, Irma Hasmie, Nabil nampaknya masih tidak menyedari kesilapannya lalu mengulanginya, tetapi dalam bentuk lain pula.

Kali ini, Nabil dilihat begitu 'berani' meminta tanah daripada Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah ketika diberikan kepercayaan untuk mengacarakan Konsert Ulang Tahun Ketiga TV9 yang sama sekali tidak pernah dibuat pengacara atau pelawak sebelum ini.

Mungkin pada dasarnya, ia satu gurauan bagi Nabil, namun sudah menjadi lumrah, pemikiran manusia sentiasa berlainan, maka wujudlah kepelbagaian persepsi terhadap lawaknya yang dianggap keterlaluan.

Rasa kesal dengan apa yang berlaku, membuatkan anak muda ini bertekad untuk lebih berhati-hati dalam gurauannya agar tidak mengulangi episod hitam dalam diari kehidupannya sebagai insan seni.

Bagi Nabil, apa yang berlaku, bukanlah untuk bersikap biadab kerana dia sama sekali tidak menyangka gurauan meminta tanah dilihat sebagai satu perkara tidak wajar dan serius.

"Saya akui kesilapan yang dilakukan pada konsert itu. Namun, saya sama sekali tidak bermaksud untuk tidak menghormati Sultan Selangor.

"Lagipun, tugas saya sebagai pelawak dan pengacara di konsert berkenaan adalah menghiburkan tetamu yang hadir.

"Mungkin, pengalaman yang kurang dalam perkara sebegini membuatkan lidah saya tergelincir meminta tanah daripada Tuanku.

"Cuma, ingin saya tegaskan di sini gurauan minta tanah daripada Tuanku bukanlah disengajakan, tetapi berlaku secara spontan.

Agent info kinabalu
Junior info kinabalu

Posts : 60
Join date : 2009-07-01

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum